Arhitect designer interior preturi

image
Bun venit pe blogul nostru!

Servicii design interior rezidential si comercial

Studioul nostru de design interior dezvoltă proiecte de design pentru interioare private și publice precum case, apartamente, restaurante, baruri, cafenele, camere hotel. Comanda un proiect de design prin studioul nostru si un designer de interior se întâlnește cu tine, va asculta dorințele tale dupa care se deplasează la locatia in curs de amenajare, efectuează toate măsurătorile in vederaea estiarii costului unui proiect de design interior pentru casa, apartament sau alt tip de spatiu.

Oferim servicii de administrare pentru proiect și supravegherea firmei de amenajari interioare pentru faza de implementare. Suntem încrezători că experiența noastră va fi folositoare pentru dvs. iar portofoliu de lucrari realizat va fi concludent in decizia de a colabora cu firma nostra. Vom avea discutii detaliate inainte de a incepe sa lucram la proiectul dvs. de design interior - www.nobili-interior-design.ro.


Servicii design interior rezidential
Design interior living clasic si modern

Daca aveti in plan realizarea unui proiect de design interior si v-au placut proiectele de design realizate de mine ma puteti contacta telefonic pentru a stabili o intalire in Showroom-ul nostru sau direct la locatia in amenajare pentru a discuta toate detaliile demararii unui concept personalizat de design interior pentru casa, vila, apartament sau spatiu comercial

Servicii amenajari interioare la cheie

Livram toata gama de materiale si mobilier pentru faza de amenajari interioare

Birou arhitectura si design interior

Bachelor of Fine Arts


Experience
Lead Developer

State Art company

UI/UX Developer

Design Corporation

Front-End Developer

Creative Design Studio


Servicii de design interior
Design rezidential
Proiecte comerciale
Design interior apartamente
Design interior clasic modern
Amenajari interioare clasic si modern
Portofoliu amenajari interioare case vile la cheie in Bucuresti, Constanta, Brasov, Ploiesti. Un proiect de design interior excentric realizat de firma noastra in Bucuresti in care se evidentiaza latura nonconformista al proprietarilor, o casa clasica cu etaj in care culorile si piesele de mobilier alese creeaza o atmosfera eleganta si tinereasca. Propunerea acestui concept de design interior pe care am facut-o acestei case a venit in urma discutiilor detaliate cu proprietarii care si-au dorit o casa nu doar eleganta si confortabila , au vrut ca amprenta personala sa se simta prin alegerea cromaticii. Plecand de la acest lucru s-a creat acest concept de design interior classic de lux in care materialele si finisajele au fost alese cu atentie folosindu-se o combinatie de texturi pentru pardoseli, tavane si pereti astfel incat piesele de mobilier pe care le-am ales au completat designul interior al intregii case din Bucuresti
Proiecte rezidentiale
Proiecte design interior rezidential pentru case si vile de lux. Daca va doriti un proiect de design interior clasic de lux pentru o casa cu mansarda sau cu etaj in Focsani sau un anumit tip de arhitectura pentru exterior personalizat, specialistii nostri au la indemana solutia pentru cerintele tale.

37

Proiecte comerciale

14

Spatii publice

14

Vanzari materiale

Servicii design interior - Arhitectura interioare

Design interior case

Descriere design interior case

Design interior apartamente

Descriere design interior apartamente

Arhitectura interioare

Descriere arhitectura interioare

Amenajari interioare case

Despre amenajari interioare case

Amenajari interioare apartamente

Despre amenajari interioare apartamente

Design interior saloane de infrumusetare

Realizam proiecte personalizate de design interior pentru salonae de infrumusetare cu servicii de amenajari interioare.

Portofoliu proiecte design interior
Nu există nicio postare. Afișați toate postările
Nu există nicio postare. Afișați toate postările
Servicii arhitectura si design interior

Stabiliti o intalnire cu echipa Nobili Design

Amenajari interioare clasic si modern
Portofoliu amenajari interioare case vile la cheie in Bucuresti, Constanta, Brasov, Ploiesti. Un proiect de design interior excentric realizat de firma noastra in Bucuresti in care se evidentiaza latura nonconformista al proprietarilor, o casa clasica cu etaj in care culorile si piesele de mobilier alese creeaza o atmosfera eleganta si tinereasca. Propunerea acestui concept de design interior pe care am facut-o acestei case a venit in urma discutiilor detaliate cu proprietarii care si-au dorit o casa nu doar eleganta si confortabila , au vrut ca amprenta personala sa se simta prin alegerea cromaticii. Plecand de la acest lucru s-a creat acest concept de design interior classic de lux in care materialele si finisajele au fost alese cu atentie folosindu-se o combinatie de texturi pentru pardoseli, tavane si pereti astfel incat piesele de mobilier pe care le-am ales au completat designul intregii case din Bucuresti.
Contact
Nobili Design
0720665365
Bucuresti, Romania

Jiv

Un produs Blogger.

design interior clasic si modern

Mobilier clasic dormitor living Italia

Blog design interior eclectic mediteranean

Recomandari servicii

Gabriela Nechifor - designer de interior

Firme amenajari interioare Bucuresti

Firme design interior Brasov

Firma arhitectura Constanta

Mobilier dormitor clasic Italia

Flickr Gallery

Articole recente